O nama

Poštovani kupci dobrodošli na našu web stranicu.
 
Obrt "Zlatna Ribica" posluje od 1990. godine, kada počinjemo sa trgovinom ribolovnog pribora i konfenkcioniranjem najlona i ribolovnih sistema.
"Zlatna Ribica" posluje kao obiteljska tvrtka i trudimo se zadovoljiti sve veće zahtjeve današnjih kupaca u svim ribolovnim tehnikama.
Posjedujemo vlastiti poslovni prostor sa skladištima, a u zadnje dvije godine proširili smo se i otvorili prodajni prostor u Biogradu na moru, gdje uz ribolovni pribor imamo u ponudi i veliki asortiman nautičke opreme kao i pribora za podvodni ribolov.
Imamo i vlastitu proizvodnju i velik izbor raznih olova za sve tehnike ribolova, priprema mamaca za šaranski ribolov (kuhani kukuruz, pšenica, boile) 
te konfenkcioniranje raznih kančanica i sistema za lov liganja i riba na moru.
 
Uvoznici smo poznatih ribolovnih brandova kao što su: Asso, DAM, Daiwa, Colmic, Cralusso, Eurostar, Energofish, Silstar, Shimano, Okuma, Tica, X2.
 
"Zlatna Ribica" se uz trgovinu bavi i ugostiteljstvom, posjedujemo caffe bar u sklopu trgovine gdje možete popiti kavicu u ugodnom ambijentu sa komunikativnim  i ljubaznim osobljem.
 
 
U želji za što skorijim viđenjem, pozdravlja Vas ekipa Zlatne Ribice!
 

 

Zdravko Mađarević

Fabijančićeva 61, 10410 Velika Gorica

OIB:89295581887

091/508-1987

01/6213-057

zdravko.madarevic1@inet.hr

 

 

Zlatna Ribica - Obrt za trgovinu i ugostiteljstvo

Fabijančićeva 61, 10410 Velika Gorica

 

.........

Powered by Zlatna Ribica
Developed by LD-Studio.hr